Film önerisi - Bilim Kurgu
-
- İlgi düzeyi: Hobi,Amatör
- Teşekkür etti: 0
Armageddon filmi ve Battlestar Galactica dizisi harikadir kesilikle izleyin.
DCW-130 Sony Cyber-Shot fotoğraf makinesi
8x40 Olympus dürbün
Meade Bresser Skylux 70/700
Logitech C600 Webcam
Canon 550D ve EF-S 18-55 IS
8x40 Olympus dürbün
Meade Bresser Skylux 70/700
Logitech C600 Webcam
Canon 550D ve EF-S 18-55 IS
-
- İlgi düzeyi: Beginner
Sunay İbryamov yazdı:Merhabalar.
İngilizce veya Bulgarca biliyorsanız, şu siteyi de ziyaret edebilirsiniz: http://kolibka.com/2.html.
Sevgiler...
Opera, Chrome ve IE de site açılmadı...

Haldun-Bursa
scuber yazdı:Sunay İbryamov yazdı:Merhabalar.
İngilizce veya Bulgarca biliyorsanız, şu siteyi de ziyaret edebilirsiniz: http://kolibka.com/2.html.
Sevgiler...
Opera, Chrome ve IE de site açılmadı...
Bende Siteyi açabildim IE de ama filmleri izleyemedim..
Film isminin üstüne tıkladığınızda "Filmi kaydet" seçeneği olan küçük bir pencere açılıyor. Filmi bilgisayarınıza kaydettikten sonra izleyebiliyorsunuz.Ertan Koç yazdı:Bende Siteyi açabildim IE de ama filmleri izleyemedim..
-
- İlgi düzeyi: AMATÖR GÖKBİLİMCİ
- İletişim:
STAR TREK 2009 YAPIMI FİLMİNİ İZLEMENİ TAVSİYE EDERİM. BENDE HİÇ BİR UZAY FİLMİ APOLLO 13 ÜN YERİNİ TUTAMIYOR. 

Her gizemin arkasında sırlar saklıdır, sırların arkasındada şaşırtıcı buluşlar...
BRESSER MEADE POLLUX 150/1400
7*35 TENTO DÜRBÜN
BRESSER MEADE POLLUX 150/1400
7*35 TENTO DÜRBÜN
-
- İlgi düzeyi: Amatör Gökbilimci
- İletişim:
Ay-Moon diye bir film var,belki izlemişsinizdir ama star troops 1-2-3,kızıl gezegen...Ama Ay-Moon u izlemenizi şiddetle tavsiye ederim,harika bi film.Komplo içerisinde geçiyo ama süper yapım.Gerçekliğe uyulmuş tam bir uzay filmi.
нєяşєу υηυтυℓυя υηυтмα...αмα тєк şєу нαтıяαм∂α кαℓıя σ ∂α ηєу вιℓιуσямυѕυη؟gözℓєяιηιη вαηα ѕєηι ѕєνιуσяυм ∂ιуєη вαкışı...
- arda guler
- İlgi düzeyi: amatör
Star Wars baatle star galaktika apollo 13 beni aya uçur
~~~~~~~~~~~~
Makroptik teleskop
Aynalı Güneş ve Ay Filitresi 3x barlow 3 adet oküler
uzaybilimleri.turkproforum.com
Makroptik teleskop
Aynalı Güneş ve Ay Filitresi 3x barlow 3 adet oküler
uzaybilimleri.turkproforum.com
1994 Yapımı Stargate adlı filmi de öneririm. Ayrıca aynı adlı serinin başka dizileri ve filmleri de var.
Meteor filmide güzel bir film göktaşı yağmurlarıyla ilgili ben beğendim izlemenizi öneririm.
Hasan'ın bahsettiği meteor favorimdir. Bende tavsiye ederim oldukça güzel ve süper bir film herkesin izlemesi gerek.
- Anıl Şen
- İlgi düzeyi: Amatör gökbilimci
Mesajlara bir göz gezdirdim yazılmış mı diye ama sanırım yazılmamış:"2001 A Space Odyssey " En iyi filmler arasında olan bir filmdir.Değişik bir tarzı vardır.Bu yüzden filmi kimi insan sevebilir,kimileri sıkılabilir.(Konuşma sahneleri çok az.)Yine de öneririm.
National Geographic 76 mm Newtonian Teleskop
Canon Powershot A3100 IS
------------------
"Bir paradoksla karşılaşmak ne güzeldir.İlerleme kaydedebileceğimize dair bir umuda kapılırız."Niels Bohr
Canon Powershot A3100 IS
------------------
"Bir paradoksla karşılaşmak ne güzeldir.İlerleme kaydedebileceğimize dair bir umuda kapılırız."Niels Bohr
- Ender Yapıcı
- İlgi düzeyi: Hobi
- İletişim:
Of of çok sağlam ve farklı bir filmdir kendisi, sanatsal film desem öyle de değil. Bu filmi izlemek için biraz sinema kültürü olması gerekiyor insanda, yoksa bir çırpıda atar.Anıl Şen yazdı:Mesajlara bir göz gezdirdim yazılmış mı diye ama sanırım yazılmamış:"2001 A Space Odyssey " En iyi filmler arasında olan bir filmdir.Değişik bir tarzı vardır.Bu yüzden filmi kimi insan sevebilir,kimileri sıkılabilir.(Konuşma sahneleri çok az.)Yine de öneririm.
Geçenlerde fragmanın gazına gelip Skyline ı seyrettim(Allah dan sinemaya gitmemiştim), izlerken ben utandım yani(efektleri güzeldi bak ona laf dedirtmem) o derece. Şimdi Battle: LA filmini bekliyorum, bakalım nasıl çıkacak.
Dünya yan gelip yatma yeri değildir.
Evet Astronot Farmer'da oldukça güzel bir film.
En son Hasan Can Açıkgöz tarafından 17 Şub 2011, 20:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Evet oldukça güzel bir film.. Ama hepsinden ziyada Astronot Farmeri izlemenizi öneririm..
-
- İlgi düzeyi: Amatör Gökbilimci
Mission Mars ı öneririm çok güzel bir film
Barride Optics
114 mm
F500
114 mm
F500
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir