Arkadaşlar... Uzun uğraşlarımın sonunda nihayet Ankara'da üç boyutlu gözlük satan bir yer buldum ve de aldım. Tam olarak işe yarayıp yaramayacağından emin değildim. Çünkü bu gözlükler tek bir standart değil. Kırmızı-mavi, kırmızı,yeşil.. böyle bir kaç çeşidi var. Benim ihtiyacım olan hangisi tam emin değildim. Zaten adamın elinde tek bi çeşit varmış. Kırmızı-mavi. Onu aldım ve eve geldim. Büyük bir heyecanla bilgisayarımı ve 3D resimlerimi açtım. O da ne!!! Mükemmel. Bir anda elinizi bilgisayarın ekranından içeri sokacakmış gibi oluyorsunuz.
Valla tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum. Her astronomun evinde olmalı bi tane. Nerden aldığıma gelince. Bu adamları internetten buldum. Bir kaç maille yazışmanın ardından yerlerine gitmeye karar verdim. Aslında böyle tane ile satmıyorlar. En az 50-100 taneden oluşan partiler halinde çalışıyorlar. Toptancı yani. Ancak bayağı ısrarcı oldum. Bu işin ticaretini yapmadığımı falan söyleyince tanesini 5.-YTL'den aldım. Normalde toplu alımlarda tanesi 1.5 dolara kadar düşebiliyormuş.
Buradan şirketin ismini söylemem doğru olur mu bilemiyorum. İlgilenen arkadaşlar olursa bana
yigitkacar@gmail.com adresinden ulaşsın. Şirketin ismini cismini buradan göndereyim. Bu arada günün gökbilim görüntüsüne bi tane daha üç boyutlu resim eklendi. Meşhur
Barringer Kriteri. Gözlükle güzel görünüyor.