Aysun Ülger yazdı:Annem bu deliliklerimi biliyor demiştim. Babam ise bu konuda beni gerçekten deli olarak gördüğü için onu arayamazdımBabam tv seyrederken, ben bazen montumu ayakkabı alıp, televizyonun yanından geçerek balkona çıkarım
Babam: "Kızım nereye gidiyorsun (dış kapı da öbür tarafta ama diye düşünüyor olabilir)? Ben: "Balkona çıkacağım baba." (Balkon da kar dolu) Babam: "Bu soğukta?!" Ben: "Şeeey, biliyorsun gökyüzü, dolunay da var, belki ay halesi oluşmuştur diye bakayım dedim." Babamın yüzündeki ifadeyi anlatamam
Yine öyle günlerden birinde çektiğim bir fotoğraf, bu sefer tanıdık bir şey de var
Makineyi titretmesem daha iyi olacakmış ama
![]()
http://img509.imageshack.us/img509/5933/img1105fl4.jpg
Offf çok uzun yazmışım

Estağfirullah, zevkle okuduk. Anılar insana heyecan verir. Aynı heyecanı bizde paylaştık. Bazen küçüklüğümü düşünürüm ve duygulanırım. Acaba kafamın üstünde küçüklüğümü vidyoya alan bir kamera olsaydı ve film gibi oturup izleseydim aynı heyecanı duyar mıydım! Aslında anılar sadece görüntülerden ibaret değil...
Son resimdeki kadrajı bence çok iyi ayarlamışsınız. Zaten tüm haleyi kare içine alamacağınız için ayı köşeye almak ve halenin diğer yarısının izleyicilerin tahminine bırakmak başarılı bir sonuç doğurmuş. Avcı takımyıldızını da kadraj içine denk gelmesi resme değer katmış. Yine de size tüm ayrıntıları yakalayacak geniş açılı bir lens lazım. Ay halelerini sık sık paylaşırsanız sevinirim. Ben bunları çok seviyorum...

Başarılar...