Dürbün Siparişi İçin Güvenilir Siteler
-
- İlgi düzeyi: Merak
- Teşekkür etti: 0
Dürbün Siparişi İçin Güvenilir Siteler
Dürbün almak istiyorum fakat benim bildiğim alışveriş sitelerinde stok yok. Sizin daha önce deneme fırsatı bulduğunuz siteleri yazarsanız çok sevinirim. Ayrıca 0-250, 250-500 ve 500-750 TL aralıkları için önerebileceğiniz modeller vardır illaki vardır, onlarıda belirtebilir misiniz?
- Ögetay Kayalı
- Forum Genel Yetkilisi
Garantisite.com adresinden Harun Şahin forumumuzun da uzun zamandır destekçisidir. Ben hala bir şey alacağım zaman ilk ona sorarım. Benim önerdiğim modeller ise Celestron 10x50 ile Nikon 10x50
Rasyonalist kurucu, editör ve yazar. https://rasyonalist.org
-
Ögetay Kayalı,
Abi Nikon 10*50 dürbünler bir tane değilki, sen hangisini tavsiye ediyorsun ?
Bu arada forumda ilk okuduğum mesajlardan biri senin yazdığın bu mesajdı, sonrasında çok şaşırdım. Helal olsun sana
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
halill07,
Abi tavsiyen için sağol, peki bütçeyi biraz daha arttıracak olursak hangi modeli tavsiye edersin? Ya da başlangıç için bu seviye yeterli mi?

Bu arada forumda ilk okuduğum mesajlardan biri senin yazdığın bu mesajdı, sonrasında çok şaşırdım. Helal olsun sana

gönderen: Ögetay Kayalı »30 Eyl 2008, 13:45
Merhabalar.Gök bilimine merak sarmış durumdayım.Lise 1 öğrencisiyim.Ve teleskop yerine başlangıç olarak dürbünü tercih ettim.Sitede yaptığım araştırmalardaki markaları ve bilgileri okudum.Ve gözümü bir tane kestirdim.Fakat geniş bilgiye sahip olamadığım için sizden yardım almak istedim.
Dürbün celestron 71137 10x50 1000/111mtye yaklaştırır.
Bu dürbün ile neleri görüntüleyebilirim.Yardımlarınız için teşekkürler.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
halill07,
Abi tavsiyen için sağol, peki bütçeyi biraz daha arttıracak olursak hangi modeli tavsiye edersin? Ya da başlangıç için bu seviye yeterli mi?
-
Ömer Turan yazdı: Abi tavsiyen için sağol, peki bütçeyi biraz daha arttıracak olursak hangi modeli tavsiye edersin? Ya da başlangıç için bu seviye yeterli mi?
Tavsiye ettiğim modelin linkini yukarda verdim. İkki linkte aynı ürün. O kalitede o fiyatta ürün yok. Tripod kullanmadıkça ondan iyisi yok. Ya da ayıracağınız bütçe epey artmalı ki gereği yok.
- Ögetay Kayalı
- Forum Genel Yetkilisi
Vay be duygulandımÖmer Turan yazdı:Ögetay Kayalı,
Bu arada forumda ilk okuduğum mesajlardan biri senin yazdığın bu mesajdı, sonrasında çok şaşırdım. Helal olsun sana![]()
gönderen: Ögetay Kayalı »30 Eyl 2008, 13:45
Merhabalar.Gök bilimine merak sarmış durumdayım.Lise 1 öğrencisiyim.Ve teleskop yerine başlangıç olarak dürbünü tercih ettim.Sitede yaptığım araştırmalardaki markaları ve bilgileri okudum.Ve gözümü bir tane kestirdim.Fakat geniş bilgiye sahip olamadığım için sizden yardım almak istedim.
Dürbün celestron 71137 10x50 1000/111mtye yaklaştırır.
Bu dürbün ile neleri görüntüleyebilirim.Yardımlarınız için teşekkürler.
halill07,

Rasyonalist kurucu, editör ve yazar. https://rasyonalist.org
Öneri için teşekkürler...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir