Tesekkurler Koray, virus yaparizda ne saglayacak bizeKoray Kentli yazdı:İlker abi tebrikler. Projen gayet güzel gidiyor.
Programın içine bir iki tane de virüs atıverirsen bütün güç sende olur![]()

Sagol abi, biraz ugrastiriyor ama iyi gidiyor şimdilik.Tayfun Varol yazdı:Valla helal olsun İlker, ilk programda çözdün adamların ıcığını cıcığınıçok güzel gidiyor proje
Sorun tum iphone larda var malesef, Burak yanlis rapor vermisÖgetay Kayalı yazdı:Demin indirip test ettim. Her şey çok güzel ve düzgün, bir tek pusula alıp başını gidiyor(IOS 6)Kullanışlı da olmuş, emeğine sağlık İlker abi. ISS ve uydu geçişleri de olursa 10 numara olur.

Emin degilim ama pusulanin sorununu sanirim buldum. Uygulamayi ipad e gore yapıp ordan iphone uyarlarken, resimleri kucultmeye ugrasmamak icin, sigdirma yontemini kullanmistim. Ama ibreyi kodla dondururken ibrenin icinde bulundugu dikdortgen buyudugu icin merkezi sasiyor.
ISS gecisleri guzel calisiyor su anda, ilaveten oncelikle calsky daki gibi gecis guzergahini haritada gostermek istiyorum, sonrada biraz zor ama becerebilirsem gokyuzu gecis guzergahini...
Bunan sonra aklimda bir fikir var, Gunes sistemindeki gezegenleri 2 boyutlu kus bakisi olarak, merkezde Gunes olacak sekilde canlandirmak istiryorum. Istenilen saat ve tarihte tum gezegenlerin pozisyonları gorulecek sekilde. Cok gereklimidir bilmiyorum ama guzel bir görsel olur diye dusundum.
Herkese iyi bayramlar.