Burak Yakut yazdı:Bak bu şüiyi olacak.
Bu gidişle gökyüzü atlası programları hariç tüm yardımcı programları sildiereceksin bana İlker.
Iridium ve iss takip de isteriz

ISS verisini buldum sonunda

vakit bulduğum ilk anda ona girişicem
Aslında nasa da developer apileri bile var ancak federal yasaları gereği USA dışından erişim yasakmış.
Sedat Bilgebay yazdı:Burak Yakut yazdı:İlker' cim bir takım kişlerin övgülerine dikkat et... Çok samimi olma.
Bugün bedava yüklettiğin app leri yarın 0.99 usd den servis etmeme neden olabilirler. Kanına girerler

Koskoca hortumcuya ticareti ben mi ogretecegim yani ?

Biriniz yılların esnafı, diğeri bankacı sizden öğreneceğim birçok şey var eminim... Ama şu 0.99 meselesini konuşmam lazım sedat abiyle, ucuza gitmesin

Appstore'a da senin şubedeki hesabı verdikmi tamamdır
Ögetay Kayalı yazdı:Iphone da denemek için sabırsızlanıyorum
Spaceweather dan bir şeyler alınabilir. Heavensabove dan da uydu verilerini de alabilirsiniz belki, iosta veri çekme nasıl bilmiyorum ama. Kodlarda yardımcı olup yükünüzü azaltmak isterdim fakat hiç iosla uğraşmadım, bilgisayarım da yanımda yok o yüzden biraz sessiz kaldım. Gerçi artık geriye bir şey de kalmamış her şeyi halletmişsiniz

Ögetay xcode da kullanılan dil c sharpa benziyor, ama bunda kod yerine hikaye yazıyorsun, gereksiz bir hammaliye var. Veri çekmekte sorun yok, sen veriyi alabileceğim kaynağı göster üzerinde çalışırım.
Geriye bir şey kalmamış meselesine gelince daha çok iş var, yukarıda bahsettiğim ISS geçişleri ilk işim olacak.
Iphone işi benim içinde önemli test kulkanıcılarım artacak, eksikleri tespit etmek daha kolay olacak, ben yüklemeyi yaptım 1 hafaya kadar yayınlanır, haber veririm burdan