İlk Tepkiler
- Çağrı Erdoğdu
- Forum Yöneticisi
- İlgi düzeyi: Gökbilimci
- Teşekkür etti: 0
- İletişim:
İlk Tepkiler
Arkadaşlar ilk düşüncelerinizi yazarsanız seviniriz.
Lütfen Astronomi ve teleskop ile ilgili sorularınızı özel mesajla sormayınız. Forumda sorarsanız daha çok kişi tarafından okunup cevaplandırılacaktır.
- Aysun Ülger
- semih çakmak
- İlgi düzeyi: Tutku
çok güzel,gerçekten elinize,emeği geçen herkesin verdiği zamana ve uğraşlarına değmiş
Türkiyede bu alanda olan kaynak eksikliği adına çok güzel bir adım attığınız ve bu adımı atabilmeye cesaret ettiiğiniz için hepinizi çok çok kutluyorum.Hepimize hayırlı olsun
ileride bu ve bunun gibi yayınları bayilerde de görebilmek dileğimle!Emin olun,biz astronomi sevdalıları daima yanınızdayız ve destekçiniziz

Türkiyede bu alanda olan kaynak eksikliği adına çok güzel bir adım attığınız ve bu adımı atabilmeye cesaret ettiiğiniz için hepinizi çok çok kutluyorum.Hepimize hayırlı olsun

ileride bu ve bunun gibi yayınları bayilerde de görebilmek dileğimle!Emin olun,biz astronomi sevdalıları daima yanınızdayız ve destekçiniziz

“You can never get a cup of coffee large enough or a book long enough to suit me.”
C.S. Lewis
Dürbün:10*50 Celestron,Teleskop:GSO 150mm Newtonian,Fotoğraf makinesi:Canon EOS 1000D
C.S. Lewis
Dürbün:10*50 Celestron,Teleskop:GSO 150mm Newtonian,Fotoğraf makinesi:Canon EOS 1000D
- Tahir Şaban
Merhaba,
Peki, bu dergiyi nerede bulabiliyoruz?Çağrı Erdoğdu yazdı:Arkadaşlar ilk düşüncelerinizi yazarsanız seviniriz.
Yıldızlı geceler dilerim!
Tahir Şaban
Tahir Şaban
-
- Çağrı Erdoğdu
- Forum Yöneticisi
- İletişim:
Forum anasayfasının üstünde yanıp sönen bir link var. Daha dikkat çeken bir şey yapmalıyım demek ki. Bir logo koyayım olmazsa.Tahir Şaban yazdı:Merhaba,
Peki, bu dergiyi nerede bulabiliyoruz?Çağrı Erdoğdu yazdı:Arkadaşlar ilk düşüncelerinizi yazarsanız seviniriz.
Lütfen Astronomi ve teleskop ile ilgili sorularınızı özel mesajla sormayınız. Forumda sorarsanız daha çok kişi tarafından okunup cevaplandırılacaktır.
- Salih Dinçer
- İlgi düzeyi: Gökyüzü Gezgini
- İletişim:
Merhaba,
Dergide küçük de olsa emeği geçen herkese teşekkürler. Bunlar çıtayı biraz daha yükseğe almanın yani gelişmenin bir ürünüdür. Önümüzdeki günlerde daha iyi olması dileğiyle...
Bu arada küçük bir öneri:
Bildiğim kadarıyla forum kimliğinden sıyrılıp daha nitelikli bir site olmak istiyoruz. Öyleyse siteye girenler doğrudan dergi ile karşılaşması daha iyi olacaktır. Bir nevi gelinimizi görücüye çıkarıyoruz, eve kapatacağımıza ata bindirip köy halkına gösterelim.
Keza bir kaç gündür gelişmeleri takip ederken sağ üst köşeye konan forum bağlantısını gördüm. Bu foruma ulaşmak için yeteceği gibi forum müdavimleri, benim yaptığım gibi www.gokbilim.com/forum şekilde kısayol almış olabilir.
Zaten derginin ismi sitenin ismiyle aynı o yüzden ana sayfaki foruma yönlenmeyi dergiye kaydırmak kanaatimce çok isabetli olacaktır.
Başarılar...
Dergide küçük de olsa emeği geçen herkese teşekkürler. Bunlar çıtayı biraz daha yükseğe almanın yani gelişmenin bir ürünüdür. Önümüzdeki günlerde daha iyi olması dileğiyle...
Bu arada küçük bir öneri:
Bildiğim kadarıyla forum kimliğinden sıyrılıp daha nitelikli bir site olmak istiyoruz. Öyleyse siteye girenler doğrudan dergi ile karşılaşması daha iyi olacaktır. Bir nevi gelinimizi görücüye çıkarıyoruz, eve kapatacağımıza ata bindirip köy halkına gösterelim.
Keza bir kaç gündür gelişmeleri takip ederken sağ üst köşeye konan forum bağlantısını gördüm. Bu foruma ulaşmak için yeteceği gibi forum müdavimleri, benim yaptığım gibi www.gokbilim.com/forum şekilde kısayol almış olabilir.
Zaten derginin ismi sitenin ismiyle aynı o yüzden ana sayfaki foruma yönlenmeyi dergiye kaydırmak kanaatimce çok isabetli olacaktır.
Başarılar...
- Salih Dinçer
- İlgi düzeyi: Gökyüzü Gezgini
- İletişim:
Tekrar Merhaba,
Son eklenen yazıları merak ettiğimden az önce hemen İçindekiler bölümüne girdim. Ay haberi ile GIP haberi bağlantı adresleri yer değiştirmiş. Son gördüğüm bir hata da Plüton yazı başlığında doğru ama İçindekiler bölümünde "u" harfi ile yazılmış.
Ayrıca ayın 24'ünde parlayan 17P kuyrukluyıldızını Haber ve/veya Amatör Gökbilim bölümünde olması sonradan da eklense çok güzel olacak. Hatta İshak bey yazı göndereceğini söylemişti. Ben de kesin kuyrukluyıldız ile ilgilidir dedim kendi kendime. Çünkü mükemmel fotoğraflar çekmişti kendisi. Yazı başka mıydı, yoksa konmak üzere mi?
N'olur kuyrukluyıldız haberi çok önemliydi. En azından haber bölümüne iki cümle konmalı. Ay sonunda diye gelecek sayıya kaydırmaya gerek yok. Keza Bilim&Teknik bile derginin raflarda yer almasına 1 hafta kala önemli bir gelişmeyi satırlarına taşır. Dikkatinizi çekerim bizim dergimiz sayısal yani her an eklenebilir.
Sevgiler, saygılar...
Son eklenen yazıları merak ettiğimden az önce hemen İçindekiler bölümüne girdim. Ay haberi ile GIP haberi bağlantı adresleri yer değiştirmiş. Son gördüğüm bir hata da Plüton yazı başlığında doğru ama İçindekiler bölümünde "u" harfi ile yazılmış.
Ayrıca ayın 24'ünde parlayan 17P kuyrukluyıldızını Haber ve/veya Amatör Gökbilim bölümünde olması sonradan da eklense çok güzel olacak. Hatta İshak bey yazı göndereceğini söylemişti. Ben de kesin kuyrukluyıldız ile ilgilidir dedim kendi kendime. Çünkü mükemmel fotoğraflar çekmişti kendisi. Yazı başka mıydı, yoksa konmak üzere mi?
N'olur kuyrukluyıldız haberi çok önemliydi. En azından haber bölümüne iki cümle konmalı. Ay sonunda diye gelecek sayıya kaydırmaya gerek yok. Keza Bilim&Teknik bile derginin raflarda yer almasına 1 hafta kala önemli bir gelişmeyi satırlarına taşır. Dikkatinizi çekerim bizim dergimiz sayısal yani her an eklenebilir.
Sevgiler, saygılar...
- Tahir Şaban
Merhaba Çağrı Bey,
, kusura bakmayın.
Evet, benim de çok hoşuma gitti. Çok başarılı bir çalışma yapmış arkadaşlar. Henüz yazıları okumadım ama görüntü çok hoş. Tebrik ederim!
Hep "son gelişinizden bu yana yollanan mesajlar" sayfasını kullandığım için bütün çabalarınıza rağmen göremedim. Geceyi gözlem ile geçirince böyle oluyor galibaÇağrı Erdoğdu yazdı:Forum anasayfasının üstünde yanıp sönen bir link var. Daha dikkat çeken bir şey yapmalıyım demek ki. Bir logo koyayım olmazsa.

Evet, benim de çok hoşuma gitti. Çok başarılı bir çalışma yapmış arkadaşlar. Henüz yazıları okumadım ama görüntü çok hoş. Tebrik ederim!
Yıldızlı geceler dilerim!
Tahir Şaban
Tahir Şaban
- Çağdaş Çalış
- İlgi düzeyi: Amatör
- Cüneyt Şanlı
- İlgi düzeyi: Hobi
Merhabalar, dergi güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkürler,bu sayede bilgi alışverişi daha derli toplu olacakmış gibi geliyor bana ...haberleşmek dileğiyle hoşçakalın.....
Orion 8'' Newton f/4 , Orion Atlas EQ-G Kundak , Canon EOS 5D,canon 100-300mm f/4,5-5,6 , canon 50mm f/1,8 ,
Tamron 28-75mm f/2,8
Orion 20x80 Astronomy Binoculars,Orion Scenix 10x50 Wide-Angle Binoculars
Tamron 28-75mm f/2,8
Orion 20x80 Astronomy Binoculars,Orion Scenix 10x50 Wide-Angle Binoculars
- Arif Bayırlı
- İlgi düzeyi: Amatör Gökbilimci
- İletişim:
Arkadaslar merhabalar
Uzun suredir astronomi ile, dolayisiyla da forumla ilgilenemiyorum, gunluk ve okul kosturmalari bir sekilde bunun onune gecti ama bir an once one almaya cabalayacagim.
Siteye girdigimde beni bekleyen bu son derece basarili bir sekilde hazirlanmis dergi "Emek verenlerin eline koluna saglik" dedirtiyor, ve bence ilk sayidan boylesine duzenli ve icerik olarak da cogu amatoru tatmin edecek bir dergi hazirlanmis olmasi sevindirici. Bu forum, benim burda gozledigim kadariyla, her zaman bilginin comertce paylasildigi ve buyumesi icin en cok gayret edildigi sanal ortamlarin basinda geliyor. Burdaki bu beraberlikten boylesine guzel calismalar cikmasi harika bir sey. Umarim devamliligi saglanir ve cok daha iyi yerlerde goruruz dergimizi. Umarim ben de en yakin zamanda geri doner ve bu calismaya katki saglarim.
Tekrar ellerinize saglik
Uzun suredir astronomi ile, dolayisiyla da forumla ilgilenemiyorum, gunluk ve okul kosturmalari bir sekilde bunun onune gecti ama bir an once one almaya cabalayacagim.
Siteye girdigimde beni bekleyen bu son derece basarili bir sekilde hazirlanmis dergi "Emek verenlerin eline koluna saglik" dedirtiyor, ve bence ilk sayidan boylesine duzenli ve icerik olarak da cogu amatoru tatmin edecek bir dergi hazirlanmis olmasi sevindirici. Bu forum, benim burda gozledigim kadariyla, her zaman bilginin comertce paylasildigi ve buyumesi icin en cok gayret edildigi sanal ortamlarin basinda geliyor. Burdaki bu beraberlikten boylesine guzel calismalar cikmasi harika bir sey. Umarim devamliligi saglanir ve cok daha iyi yerlerde goruruz dergimizi. Umarim ben de en yakin zamanda geri doner ve bu calismaya katki saglarim.
Tekrar ellerinize saglik
- Çağdaş Çalış
ArifArif Bayırlı yazdı:Uzun suredir astronomi ile, dolayisiyla da forumla ilgilenemiyorum, gunluk ve okul kosturmalari bir sekilde bunun onune gecti ama bir an once one almaya cabalayacagim.

Uzun bir süre değil çoook uzun oldu. Özletiyorsun kendini

Bende bu derginin hazırlanmasında emeği geçen, yazılar yazan, okuyan, yorum yapan, yazılar yazacak olan, okuyacak olan herkese çok teşekkür ederim. Umarım her ay daha iyisini yapacağız.Arif Bayırlı yazdı:Siteye girdigimde beni bekleyen bu son derece basarili bir sekilde hazirlanmis dergi "Emek verenlerin eline koluna saglik" dedirtiyor, ve bence ilk sayidan boylesine duzenli ve icerik olarak da cogu amatoru tatmin edecek bir dergi hazirlanmis olmasi sevindirici. Bu forum, benim burda gozledigim kadariyla, her zaman bilginin comertce paylasildigi ve buyumesi icin en cok gayret edildigi sanal ortamlarin basinda geliyor. Burdaki bu beraberlikten boylesine guzel calismalar cikmasi harika bir sey. Umarim devamliligi saglanir ve cok daha iyi yerlerde goruruz dergimizi. Umarim ben de en yakin zamanda geri doner ve bu calismaya katki saglarim.
Şimdilik hoşçakalın...
- Çağrı Erdoğdu
- Forum Yöneticisi
- İletişim:
Arkadaşlar, derginin yansımalarını çok kısa sürede aldık. Gittikçe yayılıyor. Az önce Talat hocanın dergiyi tanıtan bir mailini gördüm sevindim.
En son Çağrı Erdoğdu tarafından 06 Kas 2007, 16:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Çağdaş Çalış
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir