Anıl kardeşim çok şanslısın uzağı göremessende yakını bayağı net görüceksin

UZAY ÇOBANLARI OLARAK sana çok teşekkür ederiz Harun abi yarışmaya teşvik ediyorsun. Tek bir kişi cevap atmıştı oda Anıldı

Sevgili Sinan artık sorulara daha ilgili ve daha takipci olacağızSinanGozcu yazdı:OOO
UZAY ÇOBANLARI OLARAK sana çok teşekkür ederiz Harun abi yarışmaya teşvik ediyorsun. Tek bir kişi cevap atmıştı oda Anıldı
Sevgili Sinan artık sorulara daha ilgili ve daha takipci olacağızHarun ŞAHİN yazdı:SinanGozcu yazdı:OOO
Teşekkür ederim Burak Bey. Bu alanda da kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Teleskobum olunca güzel çekerim.Evet öyle gerçekten de Oğulcan. Sitene baktım da fotoğrafların çok güzel. İnan bayağı inceledim de yani profesyonel bunlar haberin olsun...
Tekrar teşekkürler.
Bu bonkörlüğe ve süperliğeMerhaba uzay çobanları ellerinize sağlık güzel bir iş çıkarmışsınız benimde ufak bir katkım olsun ANIL ŞEN soruya doğru cevap verdiğin için konus 3706 cep mikroskopu kazandın beni 0549 240 0000 dan ara veya adres için info@garantisite.com a mesaj atarsan hediyeni yollayalım
Hediye için ve teşvik edici çalışmalarınızdan ötürü teşekkürler...Harun ŞAHİN yazdı:Merhaba uzay çobanları ellerinize sağlık güzel bir iş çıkarmışsınız benimde ufak bir katkım olsun ANIL ŞEN soruya doğru cevap verdiğin içinkonus 3706 cep mikroskopu kazandın beni 0549 240 0000 dan ara veya adres için info@garantisite.com a mesaj atarsan hediyeni yollayalım
http://www.garantisite.com/El-Mikroskop ... R-122.html
Sunay abi biz de sana çok teşekkür ediyoruz, bizi kırmayıp 2 aydır çok güzel yazılar hazırlıyorsun.Sunay İbryamov yazdı:Tebrikler Uzay Çobanları! Bu ay ki derginizde çok güzel olmuş. Başarılarınızın devamını diliyorum.
Kesinlikle doğru! Yaşasın hepinize!Ömer Sözer yazdı:Sunay abi biz de sana çok teşekkür ediyoruz, bizi kırmayıp 2 aydır çok güzel yazılar hazırlıyorsun.Sunay İbryamov yazdı:Tebrikler Uzay Çobanları! Bu ay ki derginizde çok güzel olmuş. Başarılarınızın devamını diliyorum.
Ayrıca Sayın Uğur İkizler'e ve Harun Şahin'e de çok teşekkürler, sayenizde dergimiz renkleniyor.
Umut YILDIZ yazdı:Dergi güzel olmuş elinize sağlık. Ancak;
- Hangi yazıyı kimin yazdığı,
- Yazıların altında alıntı, referans ve kaynaklar belirtilmemiş.
- Standart bir font yapısı kullanılmamış,
- Çevirilerde Google çevirileri düzeltilmemiş ve çoğu yerde anlam bozulmuş
bilgin olsun.
Merhaba Ogulcan,
Bende merak ediyordum, bir dergiden bahsediliyor ama bu dergi nedir diye, sonunda okuma firsati buldum. Gercekten cok guzel bir baslangic yapmissin, tebrik ederim. Ruha Bey'in bir onceki mailinde soylediklerine katiliyorum, derginin gayet guzel bir baslangici var ama daha bayagi yol katetmesi gerekiyor.
Gelecek dergileriniz icin Ruha Bey'in onerilerine ek olarak;
- Oncelikle butun dergiyi resim olarak basmaya gerek yok, yazilar da resim haline getirildiginden dolayi dosya boyutu cok buyuk.
- Referenslar cok onemli, onlari biryerlerden cevirmissin ama ceviri yaptigin ozgun makaleyi vermemissin. Eger yazi ceviri ise onu mutlaka altina link olarak ver. Eger makaleyi kendin yaziyorsan hangi kaynaklardan faydalandiysan hepsini altina yazman gerekiyor. Referanslar cok oldu diye endise etme, ne kadar cok olursa o kadar guzel olur. (...)
- Imla kurallari da onemli, ornegin nokta veya virgulden sonra mutlaka bosluk birakilmali. Bunun yaninda bu kadar buyuk font kullanmaya gerek yok, 11, 12pt yeterli.
- Makalede ilgi cekici bir baslik altina kisa bir paragraf, bu makaleyi okuyunca ne ogrenecegimizi bastan belirten kucuk bir ozet yazmalisin (belki birkac satir). Ilk paragrafi okuyan, makaleyi okuyup okumayacagina buradan karar vermeli.
- (...)
- Yazmayi marketteki urunler gibi dusunun, eger urun kaliteli ise musteri alir. Yaziniz kaliteli ise okunur!
Iyi calismalar,
Umut
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir